Uw poorten specialist in Oost Vlaanderen

U bent op zoek naar de juiste poort voor uw perceel in Oost Vlaanderen? Dan bent u bij Afsluitingen Wille aan een vertrouwd adres. Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste schuifpoort (op rail of vrijdragend) of draaipoort. Welke materialen hebben uw voorkeur? Metaal, aluminium of hout, wij kunnen u altijd helpen en produceren in eigen huis. Schoonheid, gebruiksgemak, veiligheid, geborgenheid en privacy zijn geen overschatte waarden wanneer het om de toegeng tot uw terrein gaat. Een poort moet praktisch zijn en uw woning en perceel verbeteren. Onze poorten bewijzen dat beveiliging prima samengaat met een gastvrije uitstraling. We bieden CE-conforme poorten voorzien van alle wettelijke veiligheden aan met bijgeleverd certificaat die ideaal zijn om op een veilige manier uw terrein af te bakenen. Onze verschillende varianten zorgen voor een ruime keuzemogelijkheid van klassiek tot modern en van industrieel tot afwerking met hout. Wij beschikken over een aantal standaardpoorten, maar eveneens voor poorten op maatwerk kan u bij ons terecht. Wij bedienen heel de provincie Oost Vlaanderen, zoals: Aalst, Dendermonde, Eeklo, Gent, Oudenaarde, Sint Niklaas, etc.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Al 40 jaar actief voor particulieren en industrie. 
  • Betafence Specialist
  • Veel referenties in West Vlaanderen
  • Eigen werkplaats
  • Ervaren plaatsers

Schuifpoorten

Wanneer u elke dag poorten opent en sluit, dan weet u dat schuifpoorten u heel wat tijd en moeite besparen. Naast het duidelijke gemak zijn deze poorten ook in één klik automatisch te openen. De schuifpoort is ook één van de meest ruimtebesparende poorten. Aangezien er geen vleugels moeten gedraaid worden kan u de auto parkeren tot net tegen de draaipoort en kunnen ook planten of afscheidingen tot tegen de automatische schuifpoort staan. Zowel schuifpoorten hebben vaak een modern karakter. We onderscheiden 2 soorten schuifpoorten: schuifpoorten op rail lopen over een rail en zijn bijgevolg minder onderhevig aan de wind die erop inspeelt. Nadeel is dan weer dat u telkens over een rail moet rijden.Vrijdragende schuifpoorten lopen niet over een rail, maar "zweven" als het ware dankzij een langere onderbalk en een extra portiek. 

Draaipoorten

Draaipoorten zijn meestal iets sierlijker dan een schuifpoort die toch een wat meer industriële look heeft. Vandaar dat een draaipoort meestal gekozen worden bij een klassiek woning. Onze moderne poorten zijn elegant, ideaal voor wie de uitstraling van zijn of haar woning wilt opwaarderen. Andere voordelen van een draaipoort zijn: zeer stevige constructie, regelbare scharnieren en eenvoudige plaatsing. Draaipoorten zijn verkrijgbaar in allerlei materialen en afwerkingen. Een smeedijzeren poort is een decoratieve uitbreiding aan uw woning, terwijl een strakke, moderne draaipoort voor een eerder functionele toets zorgt. Wij  garanderen de kwaliteit van uw poort, of het nu om moderne metalen poorten, aluminium, ijzeren of poorten uit een ander materiaal gaat. Hoe ambitieus uw project ook is, wij kunnen u altijd helpen met één van de moderne draaipoorten uit ons ruime gamma. 

Onze poorten voor particulieren

Houten poorten voor de particulieren

Metalen poorten voor de particulieren

Onze poorten voor bedrijven, industrie,...

Schuif- en draaipoorten voor de industrie

Eenvoudige en Veilige toegang tot uw terrein. 

Uw poorten specialist in Oost Vlaanderen


Voor uw veiligheid vertrouwt Afsluitingen Wille op de beste producten: de gerenommeerde Betafence-materialen, en de omheiningen en poorten die we zélf produceren. Wij bedienen heel de provincie Oost Vlaanderen, zoals: Aalst, Dendermonde, Eeklo, Gent, Oudenaarde, Sint Niklaas, etc. Maar belangrijker is dat we al meer dan 40 jaar ervaring hebben in het plaatsen van afsluitingen. We weten waar we mee bezig zijn en dat zal u ook zien aan het resultaat. Wij helpen u zo goed mogelijk verder zodat u zeker en vast de beste keuze maakt voor uw tuin. meer weten over stedenbouwkundig advies, controle en vastgoedinformatie in Oost Vlaanderen? Deze informatie kan u onder anderen op de website van de provincie Oost Vlaanderen vinden.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Talloze referenties in de buurt
  • Sterk in service
  • Eigen productie
  • Ervaren plaatsers
Offerte aanvragen

Bekijk onze diverse poorten

Klik op de foto om ze te vergroten