Kies voor een draaipoort die naadloos aansluit bij de stijl van uw geliefkoosde woning. Onze klassieke en moderne poorten zijn elegant, ideaal voor wie de uitstraling van zijn of haar woning wilt opwaarderen. Klassieke poorten hebben een unieke identiteit. Zo is een smeedijzeren poort – zoals een dubbele draaipoort – vaak een karaktervolle aanvulling op een authentieke woning. Kiest u tevens voor een elektrische poort, dan kiest u voor optimaal comfort: met de afstandsbediening of het codeklavier bedient u uw tuinpoort met alle gemak. Geen gedoe met sleutels of 's avonds terug naar buiten moeten gaan om uw poort te vergrendelen. 


Wij hebben draaipoorten voor openingen van 1 m tot wel 12 m en we kunnen poorten leveren in verschillende hoogtes. Alle poorten kunnen zowel binnen- als buitendraaiend gemaakt worden. De poorten zijn van volbad verzinkt en gecoat metaal, aluminium, hout of met houtbeslag. Voor elke toepassing heeft Afsluitingen Wille een gepaste draaipoort. Dankzij ons eigen atelier kunnen wij alle poorten in een RAL-kleur naar keuze leveren. Iedere poort wordt vervaardigd met de beste materialen en afgewerkt tot in het kleinste detail. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden en varianten. 

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Talloze referenties in de buurt
  • Sterk in service
  • Eigen productie
  • Ervaren plaatsers
Offerte aanvragen

Houten draaipoorten

Een houten draaipoort wordt vaak gekozen vanwege zijn natuurlijke uitstraling en gesloten karakter. De duurzaamheid en uitstraling van uw houten poort valt of staat bij de houtkeuze en de correcte behandeling hiervan. Afhankelijk van uw budget en persoonlijke voorkeur kan u kiezen voor Europees hout, Tropisch hout en thermisch behandeld hout. Wanneer u de poort onbehandeld wil laten kan u kiezen voor hardhout. Wilt u de poort verven dan kies je beter voor goedkoper Europees hout.

Metalen draaipoorten

U kan bij ons kiezen uit stalen en aluminium poorten. Een automatische poort in metaal is bijzonder sterk en erg vormvast. Iets wat bij grote poorten geen overbodige luxe is. Door het sterke karakter van metaal kan de poort ook een open structuur krijgen zodat u steeds ziet wat er achter de poort gebeurt. Al onze metalen poorten worden op maat gemaakt uit dikwandige buizen of uit massief materiaal. Daarna worden deze blijvend behandeld tegen roest door middel van galvanisatie of metallisatie gevolgd door poedercoating in RAL kleur naar keuze.

Houten poorten met een natuurlijke en warme uitstraling.

Metalen poorten voor beveiliging met een gastvrije uitstraling.

Combinatie draaipoorten

Om esthetische redenen en structurele redenen worden er vaak meerdere materialen gecombineerd. Naar uitstraling toe kan er ook gewerkt wordt er ook vaak gewerkt met hout of metaal in combinatie met kunststof platen en glas. Door meerdere materialen te combineren krijgt u vaak een luchtiger geheel.

Automatische draaipoorten

Waarom het moeilijk maken als het ook eenvoudig kan?  Bij het bepalen van de motor wordt met alles rekening gehouden, zoals het gewicht, de winddoorlatendheid en ook het esthetische aspect speelt een rol. U heeft de keuze uit een ondergrondse- of bovengrondse poortmotor, afhankelijk van de mogelijkheden en uw behoeften. Automatisatie van poorten met twee vleugels is uiteraard duurder gezien er een poortmotor voor elke vleugel nodig is. 

Koop uw draaipoorten bij Afsluitingen Wille

De prijs van een draaipoort is vaak goedkoper wanneer u meteen de poort en het automatiseringssysteem samenkoopt. Dit omdat beiden perfect op elkaar afgestemd zijn en er dus geen extra aanpassingen of voorafgaande balastberekeningen dienen te gebeuren. Overweegt u een draaipoort aan te schaffen? Dan heeft u bij ons de keuze uit een stalen, aluminium of houten poort. Het is ook mogelijk om uw eigen idee of ontwerp aan te dragen, waarna wij een poort op maat voor u produceren in ons atelier. 


Vraag vrijblijvend een offerte aan om een prijsindicatie te ontvangen voor een draaipoort. Voor meer informatie over onze poorten kunt u langskomen bij onze showroom in Waregem of contact met ons opnemen.

Enkele voorbeelden van onze draaipoorten

Klik op de foto om ze te vergroten