Onze poorten

Houten poorten voor de particulieren

Metalen poorten voor de particulieren

Poorten die beschermen

U omringt wat u graag hebt met de beste zorgen. En daarvoor rekent u op de poorten van de firma Afsluitingen Wille. Al veertig jaar lang omkaderen onze omheiningen alle kostbaarheden met de nodige zorg en precisie.

Voor uw veiligheid vertrouwt Afsluitingen Wille op de beste producten: de gerenommeerde Betafence-materialen, en de omheiningen en poorten die we zélf produceren. Dat gecombineerd met onze technische expertise? Dat biedt gemoedsrust!

Voor al uw poorten

Investeren in een poort van Wille uit Waregem garandeert u duurzaamheid en kwaliteit. Onze poorten zijn optimaal voor de ingang van bedrijven en huizen. Ze bieden een veilige doorgang en kunnen tegen een stootje. Wilt u vermijden dat u telkens op een knopje moet drukken om uw poort te openen? Kies dan voor een automatische poort van metaal of een ander materiaal. Dit bespaart u naast tijd ook moeite.

Houten poorten

Een houten poort is perfect om uw woning af te schermen van de straat. Met zijn natuurlijke en warme uitstraling biedt het een echte meerwaarde aan uw woning.

Een houten poort groeit ook mee met de tijd en is een duurzame investering. Wij bieden houten poorten aan volledig op maat van uw wensen.

Aluminium poorten

Wij leveren en plaatsen tevens aluminium poorten op maat. Zowel schuifpoorten als draaipoorten in aluminium zijn mogelijk. De profielen zijn o.a. ontworpen naar de esthetiek van houten poorten, maar ook een sierpoort of uiterst functionele poorten hebben wij in ons aanbod. De aluminium poort wint de laatste jaren sterk aan populariteit.

Een poort in aluminium heeft dan ook talrijke voordelen. Aluminium roest niet, zelfs niet wanneer de lak wordt aangetast. Aluminium is goed voor het milieu. Het materiaal kan eenvoudig worden gerecupereerd voor nieuwe producten. Aluminium weegt veel minder. Naast het gebruiksgemak biedt dit uiteraard ook voordelen op vlak van veiligheid.