Indien u op zoek bent naar een gepaste omheining, is Betafence een uitstekende keuze. Een Betafence afsluiting is onverwoestbaar, ongeacht de weerinvloeden. Een metalen hekwerk geeft veel veiligheid en ook qua uitstraling heeft een ijzeren afsluiting heel wat te bieden. Zowel bij klassieke woningen als bij nieuwbouw zal een Betafence afsluiting goed tot haar recht komen.

Voordelen van Betafence afsluitingen

 • Duurzaam Omheiningen in metaal zijn zeer stevig. Deze afsluiting is praktisch onverwoestbaar in tegenstelling tot de ietwat ‘brozere’ materialen zoals hout, bamboe of kastanje.
 • Inbraakveilig De sterkte van het materiaal maakt dat dit type omheining eveneens inbraakveilig is. Bovendien kan u ervoor opteren om een puntrand op de omheining te plaatsen, wat de veiligheid nog verhoogt.
 • Weinig Onderhoud Metalen afsluitingen vereisen weinig tot geen onderhoud. Na de plaatsing hoeft u er in feite niet meer naar om te kijken. Metaal staat dus garant voor een duurzame omheining.
 • Ruimtelijker gevoel Houdt u niet van een volledig afgesloten tuin en behoud u graag nog een open vergezicht? Dan is een metalen afsluiting de ideale middenweg; u kan in veel gevallen door de omheining heen kijken.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

 • Meer dan 10.000 tevreden klanten
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • Eigen productie
 • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
 • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
 • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
 • Vele afwerkingsmogelijkheden
 • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
 • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
 • Gecertificeerd ISO 9001 - VCA*
Offerte aanvragen

Welke soorten Betafence afsluitingen zijn er?

Gaashekwerk / staalmathekwerk

Draadafsluitingen blijven een onverwoestbare klassieker in en rond tuin en huis. Een sobere en betaalbare manier om de tuin af te schermen en te beveiligen. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en ook qua grootte van de mazen is er voldoende keuze. Het is een snelle en effectieve manier om uw tuin te omheinen. Staalmathekwerk ziet er ongeveer hetzelfde uit, maar biedt nog meer stevigheid. Het gaas wordt hier namelijk ingeruild voor verzinkte staaldraad. 


Spijlenhekwerk / sierhekwerk

Daarnaast kan u ook kiezen voor smeedijzeren of stalen hekken, ook wel sierhekwerk genoemd. Dit hekwerk kenmerkt zich door decoratieve elementen. Er is keuze uit heel wat verschillende patronen, waardoor uw tuinafsluiting een fraaie en persoonlijke uitstraling krijgt. Spijlenhekwerk, gemaakt uit verticale metalen spijlen, is de minder elegante versie van sierhekwerk. U ziet deze metalen omheining vaak bij bedrijven.


Aluminium omheining

Aluminium tuinschermen kan u eenvoudig zelf plaatsen omdat ze niet zwaar zijn. Bovendien is het voordelig dat u aluminiumplaten niet hoeft te bevestigen in de grond. In sommige gevallen wordt de aluminium omheining gecombineerd met andere materialen zoals hout, composiet, beton of zelfs steen. Het frame bestaat dan bijvoorbeeld uit aluminium, terwijl de rest van de afsluiting ander materiaal bevat. Zo combineert dit type omheining de esthetiek van hout met de robuustheid van metaal.

Paneel afsluitingen

Betafence paneelafsluitingen combineren solide veiligheid en ‘good looks’. Paneelafsluitingen van Betafence zorgen niet enkel voor een fysieke afbakening van het terrein, maar voegen er ook een esthetische dimensie en een veiligheidsstatement aan toe. Betafence paneelafsluitingen mogen gezien worden en ze bestaan in de meest diverse uitvoeringen zodat ze ook passen bij de architecturale uitstraling van het gebouw. Het Betafence gamma paneelafsluitingen biedt niet enkel esthetische oplossingen voor de particuliere gebruiker, maar ook voor professionele afsluitingen waar hoge veiligheid een absolute must is. De Betafence paneelafsluitingen vragen weinig of geen onderhoud en zien er na ettelijke jaren nog altijd als nieuw uit.

Draad afsluitingen

Draadafsluitingen is zonder twijfel de populairste oplossing voor tuinafsluitingen. Plasitor is vervaardigd uit harde staaldraad met enkelvoudige torsie. De mazen zijn ruitvormig. Het product biedt een superieure kost-kwaliteitverhouding, maar dat is niet de enige reden. Het is om te beginnen een zeer discrete afbakening die nauwelijks zichtbaar is en de tuin in zijn volle pracht laat spreken. Tegelijk biedt het een zeer efficiënte beveiliging voor kinderen en huisdieren en vergt het weinig tot geen onderhoud. Met het Pantanet en Fortinet gelast gaas en het Plasitor en Galitor geweven gaas biedt Betafence een antwoord op alle omheiningsbehoeften.

Bekafor Nolyfor Collfort privacy afsluitingen

Het gamma Collfort-vullingen van Betafence voegt een stijlvolle privacydimensie toe aan uw afrastering. Het voornaamste doel van een gevulde afrastering is een bepaalde ruimte af te schermen tegen nieuwsgierige blikken. Dankzij een vulling op maat die beschikbaar is voor de 2 panelengamma’s met plooien Bekafor® en Nylofor®, kunt u zich op een natuurlijke manier van uw privacy verzekeren. De Collfort-vulsystemen zijn gemakkelijk te plaatsen. Het aanbrengen van de vulling kan na het plaatsen van de afsluiting gebeuren. Een beperkt aantal tools is vereist.